بنگاهداری اقتصادی، توسعه مبتنی بر برنامه، توجه به سرمایه انسانی و ایفای مسئولیت اجتماعی، رئوس اولویتهای پالایشگاه آبادان
به گزارش خبرصنعتی، عظیمیفر در ادامه افزود: روند مطلوب و پایدار تولید پالایشگاه آبادان حاکی از عملکرد خوب کارکنان و مدیران این پالایشگاه است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: استمرار این وضع مطلوب، لزوم اداره کردن پالایشگاه را به صورت بنگاه اقتصادی و با کاهش هزینههای تمام شده و نیز افزایش بهرهوری بیش از پیش پررنگ میکند.
مهندس عظیمیفر سپس به تبیین ۴ محور اولویتدار برای پالایشگاه آبادان پرداخت و گفت به نظر بنده میتوان رئوس اقدامات را به صورت زیر دستهبندی کرد:
اول، افزایش بهرهوری از طریق شناسایی و استفاده از ظرفیتهای مازاد که در زنجیره فعالیت پالایشگاه قرار دارد. در این راستا باید به مسائلی مانند کاهش اتلاف فرآورده و HSE نیز اهتمام داشت.
دوم، مبنا و رویکرد در امر توسعه بایستی ناظر بر بیشترین عایدی در زنجیره ارزش باشد. در این دوره مدیریتی، حتما به موضوعات تامین مالی پروژهها تمرکز خواهیم کرد و در حال بازآرایی ساختار مدیریت سرمایهگذاری مطابق با ابزارهای نوین هستیم. اولویتها پیگیری طرحهای شرکت ملی پالایش و پخش نیز بر این اساس تعیین خواهد شد.
سوم، اهتمام جدی در امر سرمایه انسانی باید داشت تا محدودیتهای متعدد در ساختار، موجب از دست رفتن نخبگان صنعت نشود. این موضوع حتما در پالایشگاه آبادان نیز وجود دارد. بنابراین باید در شیوه جذب، جبران خدمات و نیز توسعه فردی و سازمانی بازنگری صورت پذیرد.
چهارم ، ایفای مسئولیت اجتماعی پالایشگاه باید با ساماندهی و برنامه باشد. گره خوردن هویت شهر آبادان و پالایشگاه آبادان، مستلزم بهبود روشهای ایفای مسئولیت اجتماعی این پالایشگاه است و نباید صرفا به این مقوله به عنوان رفع تکلیف نگریست. تاکید دارم که برآورد دقیقی از مسائل کلان شهر آبادان با همکاری ذینفعان و صاحبنظران صورت پذیرد و برنامه عملیاتی در خصوص هزینهکرد مسئولیت اجتماعی مبتنی بر مسائل اولویتدار با هدفگذاری کمی صورت پذیرد.
مهندس عظیمیفر در پایان ضمن تشکر از زحمات کارکنان و مدیران پالایشگاه آبادان، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس بویژه شهدای پالایشگاه آبادان و جنگ تحمیلی را همزمان با سالروز شکست حصر آبادان گرامی داشت.