مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تأکید کرد:

ایجاد مشوق‌های مشارکت برای بخش خصوصی در توسعه میادین نفتی/ اجرای اقدامات راهبردی در جلوگیری از هدررفت گازهای مشعل

به گزارش خبرصنعتی به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، دومین جلسه پیش بینی پنج ساله بهره‌دهی چاه‌های نفت، تولید، توزیع و تزریق گاز ”Forecast” شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون با حضور مهندس ابراهیم پیرامون، مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برگزار شد.

مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در این نشست ضمن تبریک و تقدیر از پاسخ کوبنده سپاه پاسداران و ارکان نظامی جمهوری اسلامی به گستاخی های اخیر رژیم غاصب صهیونسیتی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران با عملیات سهمگین و موثر وعده صادق نشان داد که اگر کوچک‌ترین خطایی از رژیم غاصب صهیونیستی سر بزند؛ با پاسخ کوبنده از سوی نظام مقدس جمهوری اسلامی رو به رو خواهد شد.

مهندس پیرامون با تأکید بر استمرار تولید در مبادی صادراتی و داخلی، عنوان کرد: شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون به عنوان سومین شرکت تولید کننده نفت با دبی ۵٠٠ هزار بشکه در شرایط فعلی، نقش بسیار مهمی در گستره شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب دارد.

وی با بیان اینکه توقع و تعهد تولید نفت در شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون برای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برجسته است،خاطرنشان کرد: پایداری تولید در سال‌های اخیر تقلیل یافته بود؛ از این رو انتظار می رود که با همراهی، همدلی و هم افزایی همه واحدها برآیندهای تولید نفت را افزایش دهیم.

مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب درخصوص جلب مشارکت بخش خصوصی در راستای افزایش دکل ها و تزریق تمامی امکانات جهت تحقق اهداف تولیدی، افزود: همکاران برنامه‌ریزی و بخش‌های فنی در ارائه برنامه‌ها روند راهبری داشته باشند تا این وضعیت تغییر کند.

مهندس پیرامون با اشاره به انجام مطالعات و بررسی های متعدد ظرفیت تولید یا ظرفیت راهنمای برنامه‌ریزی‌شده (PGC) ادامه داد: براساس PGC‌ دریافت شده از بطن مطالعات، پتانسیل تولید مقدار زیادی نفت در مناطق نفتخیز جنوب وجود دارد، از این رو می طلبد که با گسیل امکانات و اقدامات روند تولید را ارتقاء دهیم.

وی درخصوص ابلاغ تعهد تولید وزارت نفت به دولت خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای افزایش تولید و تحقق ٢ میلیون و ٨۵٠ هزار بشکه نفت در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تعیین و سهم تولید شرکت‌های تابعه به آن‌ها ابلاغ شد؛ از این رو انتظار می رود که شرکت‌ها افزون بر حفظ تولید فعلی در راستای تحقق تعهد تولید وزارت نفت به دولت تلاش کنند.

مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر برنامه ریزی و اجرای اقدامات مؤثر در جهت جلوگیری از هدررفت گازهای مشعل تأکید کرد و ابراز داشت: جمع‌آوری گازهای همراه با هدف جلوگیری از آلودگی زیست‌ محیطی در مناطق نفتخیز ضرورت دارد.

مهندس پیرامون با اشاره به این مهم که کیفیت نفت تولیدی در شرکت های بهره بردار باید با استفاده از بهبود وضعیت چاه‌ها، مراقبت از عملیات و افزایش کیفیت دمولسیفایرها ارتقاء یابد؛ گفت: هیچ محدودیتی برای افزایش کیفیت نفت وجود ندارد و هر شرکت مختار است با هر روش با دقت و حساسیت کیفیت نفت را افزایش دهد.

وی بر اجرای اقدامات تعمیری و توسعه ای در چاه‌های شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون تأکید کرد و ابراز داشت: احیاء، مراقبت، اجرای اقدامات ترمیمی و سرکشی مستمر از چاه‌ها اهمیت ویژه ای دارد از این رو باید راستای تحقق اهداف تولیدی؛ تصمیم گیری ها با محوریت تیمی انجام شود.

مهندس پیرامون در پایان با اشاره به اهمیت تزریق گاز به میدان های نفتی در جهت ازدیاد برداشت نفت، اظهار کرد: تزریق گاز به میادین در راستای جلوگیری از کاهش فشار نفت، افزایش حجم و فشار سیال درون مخزن و تثبیت میزان استخراج نفت در مخازن نفتی اهمیت والایی دارد؛ بدین سبب در شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون این مهم نیز مدنظر باشد.

https://khabarsanati.ir/13446کپی شد!