برای نخستین بار در سطح پالایشگاه کشور

پیاده‌سازی موفقیت‌آمیز آزمون میکروبی غذاهای پخته در پالایشگاه آبادان

رئیس آزمایشگاه مرکزی شرکت پالایش نفت آبادان از تجربه موفق این شرکت در پژوهش پیاده‌سازی آزمون میکروبی غذاهای پخته خبر

به گزارش خبرصنعتی به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، عقیل کنعانی راد گفت: آزمایشگاه بیولوژیک پالایشگاه آبادان باهدف کنترل کیفیت وعده‌های غذایی آماده سرو برای حفظ سلامت کارکنان پس از انجام پژوهش و بررسی‌های متعدد، موفق شد آنالیزهای میکروبی شامل آنالیز قارچ، کپک و مخمر و همچنین آنالیز انواع باکتری‌ها را انجام دهد.

وی به مزایای این دستاورد پژوهشی اشاره کرد و توضیح داد: پیشگیری از بیماری‌های عفونی و حفظ سلامت کارکنان، اطمینان از کیفیت غذاهای تهیه‌شده و مطابقت با استانداردهای میکروبی و بهداشتی و همچنین بررسی میزان اثربخشی تمهیدات بهداشتی رستوران‌ها در از بین بردن میکروارگانیسم‌ها ازجمله دستاوردهای بهره‌گیری از این دستاورد پژوهشی است.

رئیس آزمایشگاه مرکزی پالایشگاه آبادان در پایان تاکید کرد این آنالیزها برای اولین بار در سطح پالایشگاه های کشور و به همت متخصصان شرکت پالایش نفت آبادان انجام‌شده است.

https://khabarsanati.ir/13678کپی شد!