جشنواره سلامت پتروشیمی نمادی از تعهد صنعت برای جامعه‌ای سالم و پویا است

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: سومین جشنواره سلامت پتروشیمی گامی مؤثر برای ارتقای فرهنگ والای سلامت در صنعت پتروشیمی است و این جشنواره، نمادی از تعهد ما به سلامت نیروی انسانی و جامعه‌ای سالم و پویا است.

به گزارش خبر صنعتی؛ محمدرضا مطیری مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در آیین افتتاح سومین جشنواره سلامت پتروشیمی،اظهار کرد: اهمیت برگزاری چنین جشنواره‌ای، فرصتی مغتنم است تا با هم‌اندیشی و تبادل تجربیات، گامی مؤثر در راستای ارتقای فرهنگ والای سلامت در صنعت پتروشیمی برداریم. این جشنواره، نمادی از تعهد ما به سلامت نیروی انسانی و جامعه‌ای سالم و پویا است.

وی با بیان این که سازمان منطقه ویژه، همواره سلامت و رفاه کارکنان و جامعه را در صدر اولویت‌های خود قرار داده است گفت: باور داریم که توسعه پایدار، بدون توجه به سلامت امکان‌پذیر نیست.

مطیری ادامه داد: در سال های گذشته، با تلاش و همت همکاران در اداره بهداشت امور HSE سازمان منطقه ویژه و همکاری شرکت‌های پتروشیمی، توانستیم شاهد سیاست گذاری صحیح سلامت عمومی و اجرای برنامه های سلامت محور با هدف ارتقا سلامت عمومی در منطقه باشیم.

مطیری افزود: پتروشیمی صنعتی استراتژیک و مهم در اقتصاد کشور است، اما این اهمیت نباید به قیمت نادیده گرفتن سلامت کارکنان تمام شود. ما در سازمان منطقه ویژه، همواره بر این باوریم که سلامت کارکنان، سرمایه اصلی ما است و اصول بهداشت حرفه ای، خط قرمز ماست.

وی تصریح کرد: با اجرای برنامه‌های مدون و سرمایه‌گذاری در سلامت عمومی ، توانسته‌ایم شاخص‌های سلامت را در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بهبود بخشیم.

مطیری اظهار کرد: با وجود پیشرفت‌های چشمگیر، هنوز چالش‌هایی در زمینه سلامت وجود دارد. آلودگی هوا، ریسک فاکتور های ارگونومی و روانی و همچنین ریسک فاکتور های قلبی عروقی ، همچنان از جمله دغدغه‌های اصلی ما هستند. برای مقابله با این چالش‌ها، نیازمند تلاش و همکاری بیشتر همه تلاشگران عرصه سلامت در منطقه هستیم.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی افزود: باید تلاش کرد تا با همراهی و همکاری شرکت های منطقه ، برنامه‌های جامع و متنوعی را در زمینه بهداشت حرفه‌ای، بهداشت عمومی و محیط برنامه ریزی کرده و به مرحله اجرا در آورد.از جمله این برنامه‌ها می‌توان به آموزش‌های سلامت برای کارکنان و خانواده‌های آنها، غربالگری‌های پزشکی دوره‌ای، پروژه های کاهش آلودگی هوا اشاره کرد و در آینده نیز قصد داریم برنامه‌های خود را در زمینه ارتقای سلامت روان کارکنان گسترش دهیم.

وی بیان کرد: ارتقای سلامت یک مسئولیت جمعی است و نیازمند همکاری و تعامل همه ذینفعان است. سازمان منطقه ویژه، آمادگی دارد تا با سایر سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های پتروشیمی، در این زمینه همکاری کند.” همچنین از شرکت‌های پتروشیمی دعوت می‌کنم تا با سرمایه‌گذاری در پروژه‌های سلامت به ارتقای سطح سلامت در منطقه ویژه کمک کنند. این سرمایه‌گذاری، نه تنها به نفع کارکنان و جامعه است، بلکه به افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها نیز منجر خواهد شد.

مطیری ادامه داد: سازمان منطقه ویژه، از طرح‌های نوآورانه در زمینه سلامت حمایت می‌کند. اگر طرحی دارید که می‌تواند به بهبود وضعیت سلامت در منطقه کمک کند، ما آماده هستیم تا از آن حمایت کنیم و توجه به سلامت عمومی جامعه محلی ، یک وظیفه اخلاقی و قانونی است. ما در منطقه ویژه، تلاش می‌کنیم تا با استفاده از فناوری‌های پاک و کاهش مصرف انرژی، اثرات منفی فعالیت‌های پتروشیمی بر سلامت جامعه را به حداقل برسانیم.

وی افزود: سازمان منطقه ویژه، برنامه‌های مختلفی را برای حمایت از سلامت جوامع محلی اجرا می‌کند. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان، ساخت مدارس و بیمارستان‌ها، و حمایت از کسب و کارهای کوچک اشاره کرد.”

https://khabarsanati.ir/16764کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *