سرپرست مدیریت سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید کرد:

حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از جذب سرمایه‌گذاری‌ های جدید در صنعت پتروشیمی

سرپرست مدیریت سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: در سال ”سرمایه گذاری برای تولید“ جذب سرمایه گذاری های جدید با هدف رشد تولید و تکمیل زنجیره ارزش به‌عنوان یک راهبرد مورد توجه قرار دارد و در این مسیر شرکت ملی صنایع پتروشیمی آماده هرگونه همکاری و حمایت است.

به گزارش خبرصنعتی ؛ حمید رضا عجمی سرپرست مدیریت سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی نامگذاری امسال را از سوی مقام معظم رهبری به عنوان ”سرمایه گذاری برای تولید“ فرصت مغتنمی برای تعمیق و توسعه فعالیت های سرمایه گذاری در صنعت ارزش آفرین پتروشیمی برشمرد و اظهارکرد: با هدف جذب سرمایه گذاری های جدید در صنعت پتروشیمی کشورمان، تمامی مساعی مدیریت سرمایه گذاری برای تحقق این شعار ارزنده بکار گرفته خواهد شد.

وی با بیان این که حدود ۱۹درصد ارزش افزوده کل صنعت و ۲۶ درصد صادرات غیر نفتی متعلق به صنعت پتروشمی است گفت: نیمی از نیاز ارزی کشور از طریق ارز حاصل از صادرات صنعت پتروشیمی علیرغم شرایط تحریمی تأمین می شود و باید در نظر داشت که صنعت پتروشیمی به عنوان یک صنعت بین المللی با فناوری بالا و پیشرفته، بستر بی بدیل نوآوری و کارآفرینی، فعالیت های دانش بنیان، توسعه زنجیره ارزش و تحریم شکنی بوده و افزون بر تأثیرگذاری بالا بر افزایش ضریب امنیت اقتصادی کشور، نمود عینی اقتصاد مقاومتی و پدافند غیرعامل در حوزه اقتصاد است.

عجمی افزود: برخلاف بسیاری از صنایع دیگر، عرصه رقابت صنعت پتروشیمی بین المللی بوده و می تواند بدون دریافت یارانه و حمایتهای گمرکی و ممنوعیت واردات، به حیات و رشد خود با قدرت ادامه دهد ، بنابراین پرواضح است که صنعت پتروشیمی پیشران اقتصادی کشور بوده و دارای مزیت های نسبی زیادی است که برای جذب سرمایه گذاری بسیار مطلوب اند.

سرپرست مدیریت سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: با توجه به موارد مورد اشاره برنامه های مدیریت سرمایه گذاری در سال جاری جهت تحقق شعار سال عبارتند از:

• حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران در صنعت پتروشیمی از طریق ارائه هرگونه مساعدت و مشاوره های فنی و تأمین مالی با توجه به برخورداری از حدود ۶۰ سال تجربه و سابقه کاری درخشان در عرصه صنعت پتروشیمی.

• بروزرسانی مداوم سامانه جامع صدور و تمدید مجوزهای کسب و کار در صنعت پتروشیمی.

• ساده سازی، تسهیل و حذف هرچه بیشتر مراحل غیرضروری جهت روان سازی فرایند صدور و تمدید مجوزها.

• بازنگری دستورالعمل های مربوطه جهت مانع زدائی و ترغیب بیشتر سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی.

• تأمین مالی از منابع داخلی و خارجی نظیر بانک ها و مؤسسات مالی، بازار سرمایه و غیره با استفاده از روش های متنوع.

• ارائه و بکارگیری مدل های جدید تأمین مالی طرحهای توسعه صنعت پتروشیمی با استفاده از سرمایه های سرگردان در کشور با مشارکت حداکثری مردم و بخش خصوصی.

• ایجاد و توسعه مشارکت ها در داخل و خارج از کشور مبتنی بر تجارب قبلی صنعت پتروشیمی و با درنظر گرفتن شرایط فعلی و آتی محیط کسب و کار داخلی و بین المللی.

https://khabarsanati.ir/18219کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *