با تکیه بر تجربه و توان متخصصان داخلی محقق شد:

کاهش ۲۵۰۰ مگاواتی مصرف انرژی در واحد آفسایت آریاساسول

شرکت پلیمر آریاساسول با بهره‌گیری از تجربه و توان متخصصان شرکت و در راستای کمک به کاهش ناترازی انرژی، با کاهش مصرف برق یکی از تجهیزات پرمصرف و راهبردی واحد آفسایت، صرفه جویی سالانه 2500 مگاوات مصرف انرژی را عملیاتی کرده است.

به گزارش خبرصنعتی به نقل از روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول؛ پمپ آب خنک کننده یکی از تجهیزات راهبردی و موثر در پایداری تولید و واحدهای پلیمری، است که انجام هر گونه تغییر در آن می‌تواند؛ فرآیند تولید را با چالش مواجه می کند. در این راستا با توجه به حساسیت و اهمیت عملکرد این پمپ‌ها، واحد آفسایت همیشه در تلاش است با بهره برداری و عملیات مناسب این تجهیزات علاوه بر تضمین تولید واحدهای تولیدی، سلامت این تجهیز کلیدی را حفظ و مصرف انرژی آن را نیز کاهش دهد.

دارا عظیمی مدیر واحد کنترل تولید و انرژی شرکت پلیمر آریاساسول با بیان اینکه مدیریت انرژی امروز یکی از دغدغه های مهم کشور است افزود: واحد مدیریت انرژی شرکت پلیمر آریاساسول با همکاری واحد آفسایت و واحد یکپارچگی تجهیزات با بهره­گیری از توانمندی­ها و تجربیات داخلی توانست با اجرای سه طرح، مصرف برق این پمپ­ها را به میزان سالیانه ۲۵۰۰ مگاوات کاهش داده و هزینه مصرف برق را نیز در حدود ۹ میلیارد تومان در سال کاهش دهد.

وی حذف آب درگردش غیرضروری را یکی از طرح های اجرا شده دانست و گفت: یکی از نکات مهم در حفظ سلامت پمپ­های سانتریفیوژ، وجود حداقل آب در گردش (Minimum Flow) است که عدم رعایت آن می تواند آسیب مکانیکی به پمپ وارد کند اما طبق بررسی های انجام شده در شرایطی که حجم خروجی پمپ بیش از حداقل آب در گردش توصیه شده توسط سازنده پمپ باشد، افزایش میزان آب در گردش ضرورتی نداشته و فقط موجب هدررفت انرژی خواهد شد که با تلاش متخصصان این عملیات اصلاح شد.

عظیمی افزایش فشار درام پشتیبان را یکی دیگر از طرح های اجرا شده در پمپ آب خنک کننده دانست و ادامه داد: در شبکه آب کولینگ یک درام به عنوان پشتیبان پمپ­ها تعبیه شده که علاوه بر اطمینان از خالی نشدن شبکه، نقش تامین کننده فشار ورودی پمپ ها را بر عهده داشته و از کاویتاسیون پمپ جلوگیری می نماید در این راستا افزایش محدود در فشار درام می تواند موجب افزایش فشار در ورودی پمپ ها شده و از مصرف انرژی پمپ بکاهد که این هدفگذاری نیز محقق شده است.

مدیر واحد کنترل تولید و انرژی شرکت پلیمر آریاساسول، تعمیر و حذف نشتی شیر آب در گردش را راهکار اجرایی دیگر در کاهش مصرف انرژی دانست و ادامه داد: با تعمیر شیرهایی که به مرور زمان فرسوده شده و دچار عبوردهی جریان در حالت بسته می­شوند، می­توان از جریان های غیرضروری آب در گردش ممانعت به عمل آورده و مصرف انرژی را کاهش داد.

https://khabarsanati.ir/18229کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *