حضور فعال سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

به گزارش خبرصنعتی به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی؛ این نمایشگاه از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در سالن ۳۸B و در غرفه شرکت ملی صنایع پتروشیمی و کانتر سازمان میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.
محسن ادیبی رئیس روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با اشاره به رویکردهای محوری این نمایشگاه، اظهار داشت: هدفگذاری برنامهها در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴، یعنی سرمایهگذاری برای تولید و منویات مقام معظم رهبری در دستور کار سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی قرار دارد.
ادیبی در تشریح برنامههای این سازمان در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در این دوره از نمایشگاه دو تفاهم نامه همکاری میان این سازمان و شرکتهای پتروشیمی رازی و نخل آسماری (صنایع میانی) و یک انعقاد قرارداد با شرکت کاشف صنعت ماهشهر (تولیدی -محیط زیستی) با حضور معاون محترم وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی خواهد داشت.
وی ادامه داد: نشست خبری مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با محوریت طرح توسعه منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از دیگر برنامهها خواهد بود.
وی افزود: تلاش داریم با بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای داخلی و برگزاری جلسات متعدد فنی با متقاضیان جدید سرمایه گذاری و برنامه ریزی جهت جذب سرمایهگذاری خارجی، مسیر توسعه پایدار صنعت پتروشیمی را هموارتر سازیم.
وی ادامه داد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی توانمندیها، تبادل دانش فنی، توسعه همکاریها و ایجاد بسترهای جدید سرمایهگذاری در صنعت نفت و پتروشیمی است.
ادیبی با دعوت از فعالان صنعت تصریح کرد: ما از تمامی شرکتها، سرمایهگذاران، ذینفعان، تولیدکنندگان و فعالان حوزه صنعت دعوت میکنیم با حضور در کانتر سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، از نزدیک با ظرفیتها، پروژهها و فرصتهای سرمایهگذاری این منطقه آشنا شوند.
بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی یکی از بزرگترین رویدادهای تخصصی در حوزه انرژی کشور به شمار می رود و حضور سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در آن، گامی مهم در جهت معرفی توانمندیها و جلب مشارکتهای داخلی و بینالمللی تلقی میشود.