حضور مدیر عامل پالایشگاه آبادان در آیین امضای تفاهمنامه

جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت بنزینی با برقی

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در آیین امضای تفاهمنامه جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت بنزینی با برقی شرکت کرد.

به گزارش خبرصنعتی به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان؛ فردین راشدی مدیرعامل این شرکت در جریان حضور خود در بیست و نهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، در آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری برای جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت بنزینی با نمونه برقی که با حضور مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، استاندار تهران، مدیرعامل شرکت ملی پست و دیگر مسئولان در سالن کنفرانس شماره ۱ نمایشگاه دایمی تهران برگزار شد، نیز حاضر و شاهد انعقاد یکی از مهم ترین تفاهم نامه های زیست محیطی فناور محور بود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در این آیین مصرف غیربهینه سوخت را یکی از چالش‌های عمده کشور در حوزه انرژی، ناترازی سوخت برشمرد و توضیح داد: مصرف غیر بهینه افزون بر خسارات اقتصادی، تأثیرات زیان‌باری بر محیط زیست دارد و طبق برآوردهای انجام شده، کشور سالانه میلیاردها دلار خسارت ناشی از ناترازی سوخت و عدم بهره‌وری مناسب تجهیزات را تحمل می‌کند.

محمد صادق عظیمی فر با بیان اینکه تمرکز صرف بر تولید برای حل مشکلات ناترازی انرژی به پایان رسیده است، افزود: به‌دلیل مصرف غیربهینه، واردات فرآورده ادامه دارد که بخشی از این مسئله به ناوگان فرسوده بازمی‌گردد؛ به‌طوری‌که ۵۳ درصد ناوگان حمل‌ونقل کشور و بیش از ۹۰ درصد موتورسیکلت‌ها فرسوده هستند که علاوه بر مصرف بیشتر سوخت از عوامل اصلی آلودگی هوا به شمار می‌آیند.

وی راه برون رفت از این معضلات را توافق و اجماع میان بخش‌های مختلف و ارائه راه‌حل‌ها بر پایه تحلیل دقیق و بررسی جامع دانست و اجرای طرح جایگزینی موتورسیکلت های برقی را بزرگترین گام برای برقی‌سازی ناوگان فرسوده و احداث زیرساخت شارژ خودروها و موتورسیکلت‌های برقی خواند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت فرسوده در شهر تهران با مدل‌های برقی در بازه زمانی یکساله و ادامه این روند در سراسر کشور خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، ظرفیت لازم برای برقی‌سازی ۴۶۰ هزار دستگاه ناوگان عمومی فراهم شده است که در فاز نخست ۲۰ هزار موتورسیکلت فرسوده در شهر تهران با مدل‌های برقی در بازه زمانی یکساله جایگزین می‌شوند و با مشارکت جایگاه‌ها، ۷ هزار جایگاه شارژ در نقاط مختلف کشور احداث خواهد شد.

به گفته وی اجرای صحیح این طرح‌ها می‌تواند تأثیرات مثبت و پایداری بر کیفیت هوا و مصرف انرژی کشور داشته باشد و ابراز امیدواری کرد با تلاش‌های انجام‌شده و همکاری تمامی بخش‌ها، شاهد کاهش چشمگیر آلودگی هوا و ارتقای بهره‌وری انرژی در کشور باشیم.

رییس سازمان محیط زیست و استاندار تهران نیز در این مراسم حمایت خود را بر اجرایی شدن این طرح برای داشتن خوای پاکتر اعلام کردند

https://khabarsanati.ir/20279کپی شد!