طی دو ماه گذشته توسط معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان صورت گرفت: برگزاری ۲ رویداد استارتآپ

به گزارش خبرصنعتی به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خوزستان؛ معاون صنایع کوچک و متوسط این شرکت با بیان مطلب فوق به تجاریسازی و انتقال دانش فنی به واحدهای صنعتی- تولیدی در راستای رسالت فن بازار و برنامههای عملیاتی پیشبینی شده اشاره کرد و گفت: اهداف پیش بینی شده ی دستگاه های ذیربط کشور رفع چالشهای موجود در حوزه صنایع کوچک و متوسط از جمله اولویتهای اصلی بوده است که در این رابطه شرکت شهرک های صنعتی خوزستان دو رویداد استارتآپی برگزار نمود که مورد استقبال قرار گرفتند.
چنانی در ادامه به سوابق برنامه های استارت آپی اشاره کرد و افزود: شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان به منظور حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط استان و تقویت اکوسیستم نوآوری و فناوری، از سال ۱۳۹۷ بسترهای لازم برای برگزاری رویدادهای استارتآپ را فراهم نمود که تاکنون شانزده برنامه ی آن اجرایی شده است.
وی اضافه کرد: در راستای ارتقاء کیفیت و افزایش غنای این دو رویداد، پیشرویدادهایی با عناوین «ایده تا نمونه»، «نمونه تا صنعت»، «خلق ایدههای ناب» و «ارزشگذاری استارتآپ و مذاکره با سرمایهگذار» به همراه منتورینگ و کارگاه آموزشی به صورت مجازی و حضوری برگزار شدند.
وی ادامه داد: پانزدهمین رویداد به صورت مجازی با موضوع ایدههای استارتآپی در حوزه «فناوری در صنایع فلزی و متالورژی» برگزار شده است.
معاون صنایع کوچک و متوسط شرکت شهرک های صنعتی خوزستان با بیان اینکه شانزدهمین رویداد استارتآپ با موضوع «توسعه صنعتی با رویکرد فناوری» روز شنبه، ۱۱ اسفندماه، در محل مرکز خدمات فناوری و کسب و کار واقع در شهرک صنعتی شماره ۴ اهواز برگزار شد اظهار داشت: این رویداد به منظور بهرهمندی از تکنولوژیهای نوین و فراهمسازی فرصتی برای ارتباط و شبکهسازی با نخبگان و فعالان این حوزه، در دو بخش اصلی انجام پذیرفت که بخش اول شامل ارائه و معرفی دستاوردهای استارتآپها به سرمایهگذاران و بخش دوم شامل نشستها و جلسات بهمرسانی استارتآپها و سرمایهگذاران بوده است.
وی با بیان اینکه آیین تجلیل از داوران و برگزیدگان این دو رویداد پس از هر مرحله برگزار شد به برگزیدگان هر رویداد اشاره کرد و گفت: در پانزدهمین رویداد سرکار خانم سیده فاطمه حسینی با ایده «تولید چسب فلزی با استفاده از لجن احیایی صنایع فولاد»، سرکار خانم مریم خدایار با ایده «استفاده از فوتوکاتالیست فلزی برای تولید هیدروژن پاک از آب» و آقای کامبیز کرمی با ایده «افزایش بازدهی فرایند استخراج فلزات با روش زیست آبشوییBioleaching »، به ترتیب حائز رتبههای اول تا سوم شدند.
وی در ادامه به برگزیدگان شانزدهمین رویداد اشاره کرد و اظهار داشت: جناب آقای ابوالفضل سعیدی با دستگاه پرتابل و کممصرف مانیتورینگ ارتعاشات و شرایط محیطی با استفاده از هوش مصنوعی، جناب آقای احسان حیدری با تولید کربن فعال و صنایع جانبی آن و هم چنین جناب آقای غلامرضا هلالات با طراحی و ساخت پرینتر سهبعدی بر بستر پودر فلز به ترتیب به عنوان نفرات برتر اول تا سوم معرفی شدند.
چنانی در خاتمه اظهار داشت: به مناسبت گرامی داشت تلاش های قابل تامل و گرانسنگ برگزیدگان طی مراسمی از آنان تجلیل به عمل آمد.
شایان ذکر است این رویداد با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاههای آزاد خوزستان، رئیس پردیس علم و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز و سایر اعضای جامعه علمی و فناوری، فرهیختگان، علاقهمندان به حوزه نوآوری و سرمایهگذاران برگزار شد.