پتروشیمی امیرکبیر از پیشنهادهای ویژه با صرفهجویی اقتصادی تقدیر کرد

به گزارش خبرصنعتی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل پتروشیمی امیرکبیر؛ پس از بررسی دقیق پیشنهادهای کارکنان در کمیته اجرایی نظام پیشنهادها و تأیید مدیریت محترم عامل شرکت، در مجموع مبلغ ۶ میلیارد و ۷۴۰ میلیون ریال توسط دبیرخانه نظام مشارکت به ۱۰۶ نفر از پیشنهاددهندگان و عوامل اجرایی طرحها پرداخت شد.
پیشنهادهای برگزیده از سوی واحدهای بهرهبرداری کارخانه پلیاتیلن سبک (LDPE)، تعمیرات ابزار دقیق و فناوری اطلاعات ارائه شده و منجر به جلوگیری از خروج ارز، تکیه بر توان و دانش فنی مجتمع، افزایش ظرفیت تولید، بومیسازی تجهیزات و ارتقای زیرساختهای فناوری اطلاعات در مجتمع پتروشیمی امیرکبیر شدهاند.
کارخانه پلیاتیلن سبک با اجرای طرح جایگزینی حلال ایزوپارافین بهجای ایزودودکان، موجب بهبود عملکرد فرآیند، پایداری تولید، جلوگیری از خروج ارزی معادل ۲.۲ میلیون دلار در سال و نیز عدم وابستگی به منابع خارجی شده است.
همچنین، پیشنهاد استفاده از مودیفایر پروپیلن بهجای پروپان آلدهید در واحد پلیاتیلن سبک، منجر به افزایش ۳ تن در ساعت به ظرفیت تولید راکتور، افزایش سالانه ۲۳٬۷۶۰ تن محصول، جلوگیری از خروج ۱.۷۷۵ میلیون دلار ارز، تبدیل محصول زیانده پروپیلن مجتمع به محصولی با ارزش افزوده بالا و نیز صرفهجویی اقتصادی سالانه بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد ریال شده است.
طرحهای پیشنهادی کارخانه پلیاتیلن سبک با مشارکت ۹۸ نفر از کارکنان بهرهبرداری، تعمیرات، آزمایشگاه و فرآیند این واحد به اجرا درآمده و پاداشی به مبلغ ۶ میلیارد ریال به مجریان آن پرداخت شده است.
واحد تعمیرات ابزار دقیق مجتمع نیز با طراحی و ساخت موفق نمونه داخلی باتریهای پشتیبان سیستم کنترلی (DCS) توسط کارشناسان، ضمن جلوگیری از هزینههای ارزی معادل ۲۵۵۰ یورو، ریسک حذف اطلاعات حساس در زمان قطعی برق را به حداقل رسانده است. برای اجرای این طرح، مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال به ۵ نفر از کارشناسان پرداخت شد.
در واحد فناوری اطلاعات نیز طرح ارتقا و بهینهسازی سیستم دریافت لاگ سامانهها و تجهیزات زیرساختی فناوری اطلاعات توسط کارشناسان این واحد طراحی و پیادهسازی شد که منجر به صرفهجویی سالانه ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در هزینههای نگهداری و توسعه سیستمها شده است. مبلغ ۳۴۰ میلیون ریال پاداش به ۳ نفر از کارکنان مجری این طرح اختصاص یافت.
نظام مشارکت مجتمع پتروشیمی امیرکبیر در چارچوب راهبردهای کلان خود، همواره حمایت از نوآوری، خلاقیت، بومیسازی و ارتقای مشارکت سازمانی را بهعنوان یکی از ارکان بهرهوری و توسعه پایدار مدنظر قرار داده و از تمامی ایدههای کاربردی در حوزههای بهبود فرآیند، کاهش هزینهها، ارتقای ایمنی و بهینهسازی مصرف انرژی استقبال میکند.